Google po përgatit Chromebook 4K

Teknologji

Chromebook pritej të marrë specifikime më të mira për një kohë të gjatë dhe kjo mund të ndodhë më vonë këtë vit.

Disa referenca të reja gjenden në kodin e sistemit operativ Chrome, duke sugjeruar se po zhvillon një Chromebook 4K, me kod të koduar “Atlas”, transmeton KosovaPress.

Referencat janë zbuluar në dosjet Chromium boards.iaml, të cilat zbulojnë se Chromebook Atlas ka një rezolucion të ekranit 3840 x 2160 piksel, të cilat mund të klasifikohen si një ekran 4K.

Në këtë pikë, nuk u zbulua asnjë informacion shtesë, por që kur referencat filluan të shfaqen, mund të kemi më shumë detaje rreth këtij Chromebook misterioz në javët dhe muajt e ardhshëm.

Ndërsa pajisjet e Chromebook janë në shënjestër të madhe në tregun e arsimit, pajisjet si Pixelbook kanë treguar se Chromebook me specifika të nivelit të lartë dhe çmimi i duhur nuk është një ide e keqe.

Ndoshta Atlas Chromebook do të jetë një pajisje e tillë, por duhet të presim një kohë para se të zbulojmë se cili prodhues po punon në këtë model dhe cilat specifikime do të jenë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *