Grabitet posta sekrete e Prokurorisë Durrës, autorët ishin të maskuar

Kronike Kryesore shtojca

Prokuroria është një institucion kushtetues i caktuar për të hetuar krimin dhe mbrojë zbatimin e ligjit në vend, por kësaj here ajo ka rënë preh e një grabitje. Ngjarja e veçantë ka ndodhur para pak minutash në Durrës, ku dy persona të maskuar kanë sulmuar dhe kanë grabitur postën e Prokurorisë së këtij qyteti. Behet fjalë për grabitjen e postës sekrete e cila po transportohej nga një punonjës i prokurorisë për në institucion. Nuk dihet ende se çfarë dokumentesh kanë qenë në këtë postë, por me siguri grabitësit kanë pasur dijeni për shkresa apo prova të rëndësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *