Gruaja masakron fizikisht kunatin në Durrës

Kronike Kryesore

Një grua është bërë protagoniste e dhunës në një familje në Durrës. Sipas Policisë Vendore, 45-vjeçarja M. B., ka dhunuar fizikisht dhe psikologjikisht, kunatin e saj, 42-vjeçarin Xh. B

Menjëherë ndaj viktimës, u lëshuar urdhri i mbrojtjes.

Komisariati i Policisë Durrës

Më datë 14. 08. 2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së të menjëhershme, për shtetasin  M. B., vjeçe 45, banues në Durrës, pasi  kunata Xh. B., vjeçe 42, banuese në Durrës, ka ushtruar dhune fizike e psikologjike ndaj tij. Materialet i kaluan Gjykatës së Shkallës Parë Durrës. Ligji nr. 9669, datë 18. 12. 2006, “Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *