Hidhet shorti i Kampionatit Europian të Futbollit 2020, Shqipëria në grup me Francën, Turqinë dhe Islandën  

Kryesore Sport Vendi

 

 

 

Shqipëria ka mësuar para pak çastesh kundërshtarët e saj me të cilët do të luaj për eliminatoret për Kampionatin Europian të Futbollit 2020. Shqipëria ka rënë me një grup me Francën, Turqinë, Islandën dhe Moldavinë dhe Andorën.

 

 

Grupi A

 

1- Angli

 

2- Republika Çeke

 

3- Bullgari

 

4-Mali i Zi

 

5-Kosovë

 

Grupi B

 

1- Portugali

 

2- Ukrainë

 

3- Serbi

 

4-Lituani

 

5-

 

Grupi C

 

1- Holanda

 

2- Gjermani

 

3- Irlanda e Veriut

 

4-

 

5-

 

Grupi D

 

1- Zvicra

 

2- Danimarkë

 

3- Irlanda

 

4-

 

5-

 

Grupi E

 

1- Kroacia

 

2- Uells

 

3- Sllovakia

 

4-

 

5-

 

6-

 

Grupi F

 

1- Spanja

 

2- Suedi

 

3- Norvegjia

 

4-

 

5-

 

6–

 

Grupi G

 

1- Polonia

 

2- Austria

 

3-  Izrael

 

4-

 

5-

 

6-

 

 

 

Grupi H

 

1- Franca

 

2- Islandë

 

3- Turqi

 

4-Shqipëri

 

5-Moldavi

 

 

 

Grupi I

 

1- Belgjika

 

2- Rusia

 

3- Skocia

 

4-

 

5-

 

6-

 

Grupi J

 

1- Italia

 

2- Bosnje-Hercegovinë

 

3- Finlanda

 

4-

 

5-

 

6-

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *