Historike, Dhoma e Përfaqësuesve voton pro inkriminimit të Trump, 10 republikanë pro

Botë Kryesore Rrotull Slider kryesore

Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA ka votuar pro inkriminimit të Donald Trump, si të përfshirë në nxitjen e protestës të dhunshme në SHBA, ku mbetën të vrarë 5 persona, 4 protestues dhe një polic.

Demokratët kanë kaluar pragun për vota të mjaftueshme. 232 vota pro dhe 197 kundër  ishte rezultati i votimit.
10 republikanë pro (më shumë sesa pritej fillimisht).

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *