Hoxha: Nëse është nevoja qëlloni edhe me bisht të sakicës, por mos i lini të shkojnë në det gratë e vajzat 

Kryesore Lajme

Hoxha u ka bërë thirrje burrave që t’i ndalin gratë dhe vajzat e tyre që të mos shkojnë në det

Kjo deklaratë e tij ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *