Sunday, January 17, 2021

Ish këshilltari i Bashës: U rehabilitua Gjiknuri dhe u përdhos opozita

Lajme Politikë

Sejamini thotë se marrëveshja e arritur sot, në fakt është bërë më herët por sot u bë publike.

Ndërkaq, ai zbulon edhe qëllimin e marrëveshjes që sipas tij rehabilitoi Damian Gjiknurin dhe përdhosi imazhin e opozitës.

“Është e qartë se marrëveshja që u bë publike sot është arritur më parë, në negociata jo publike, dhe jo në takimin e shkurtër sot.

Takimi në Pallatin e Kongreseve duket se ka patur vetëm një qellim: të rehabilitonte Gjiknurin dhe perdhoste imazhin e opozitës”, shkruan Sejamini.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *