Ish-ministri socialist i zhgënjyer: Negociatat, është për të ardhur keq…

Lajme Politikë

Ish-ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati ndryshe nga kryeministri Edi Rama, ka mbajtur një qëndrim ndryshe sa i përket vendimit të Këshillit të BE-së mos çeljen e negociatave dhe shtyrjen e vendimit për në tetor.

“Është për të ardhur keq që Shtetet Anëtare të BE-së nuk u përmbajtën përfundimeve të qershorit 2018, i cili përcakton rrugën drejt hapjes së negociatave të pranimit me Shqipërinë në qershor 2019! Megjithatë, rruga mbetet e hapur për tetor 2019 dhe  Shqipëria është e angazhuar për reformat lidhur me BE”, shkruan Bushati.

 

https://twitter.com/ditmirbushati/status/1141027101258203137

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *