Ish-zonja e parë e Amerikës në gjendje të rëndë, refuzon kurat

Botë Rrotull

Gjurma 18 prill 2018

Është përkeqësuar shumë shëndeti i ish-Zonjës së Parë të Amerikës, Barbara Bush, që ka refuzuar edhe mjekimet.

Lajmi është dhënë nga zëdhënësi i familjes Bush. ‘Silver Fox’, siç e quajnë fëmijët, tanimë në moshën 92 vjeç vuan prej kohësh nga një sëmundje polmonare dhe shumë shqetësime kardiake, prej të cilave ka përfunduar shpesh në spital.

Barabara ka refuzuar mjekimin e mëtejshëm, ndërsa po qëndron në rezidencën e saj në Hjuston.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *