Ja festa e çmendur për golat e Xhakës dhe Shaqirit në Prishtinë

Kampionati Boteror Kryesore shtojca Sport

Të gjithë shqiptarët u ndjenë krenar sot për fitoren e Zvicrës ndaj Serbis dhe sidomos për vet faktin se dy golat u shënuan nga dy shqiptarë. Por festa më e madhe ka qenë në Kosovë, qytetarët e së cilës e kanë përjetuar këtë ndeshje me një emocion të veçantë. Shikoni gëzimin e qytetarëve kosovarë në disa nga lokalet e Prishtinës në momentin e golave.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *