Jeta luksoze e motrave Hoxha, këtë herë shfaqen në resortin e…

Kryesore Showbiz

Lori dhe Sara Hoxha ndodhen akoma në rivierën franceze.  Franca ishte destinacioni i Vis Bajraktarit për të festuar ditëlindjen e këtij të fundit.

Motrat Hoxha, përtej jetës luksoze njihen edhe pasi kanë një raport shumë të ngushtë mes tyre.

Ndaj, këtë e vërteton edhe Sara me postimin e pak minutave më parë në instagram ku thotë: “Për drekë me shoqen më të mirë”!

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *