Jo vetëm Rama, komiku hiqet si senator në telefon dhe fut në ‘kurth’ presidentin Trump

Botë

“Urime! Jemi shumë krenarë për punën që po bën!”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *