Julian Deda rrëfen për herë të parë në emisionin e Alketës si u pajtua me Gentian Zenelajn

Kulturë Showbiz

Nga studio e “Në kurthin e Piter Pan” aktori përveçse zbuloi arsyen dha edhe një mesazh të veçantë për të gjithë.

Juli tha se me miqtë e vjetër nuk ka vlen të kesh armiqësi dhe duhet të gjesh gjithmonë një mënyrë pajtimi.

“Hera e parë që më pyesi përse u pajtuam. E bëmë për shkak të miqësisë së vjetër dhe dashamirësisë për njëri-tjetrin. Ky është një shembull që duhet të ndjekin të gjithë sepse të mos flasësh me mikun e ngushtë është humbje kohe”, tha Juli.

Kujtojmë se dy aktorët u bënë pjesë e filmit të Ermal Mamaqit dhe aty u tregua se gjithçka ishte rregulluar.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *