Kamera e Google Street fikson ngjarjen e pazakontë në rrugët e Tiranës

Kronike Kryesore

Duket sikur në fakt Shqipëria është vërtet një vend cudirash dhe gjërat shpesh dalin nga kontrolli.

Ama duhet thënë se kudo rreth botës makina e “Google Street View” ka fotografuar momente nga më qesharaket, të cuditshmet dhe kështu ka ndodhur edhe në Shqipëri.

Ngjarja e fiksuar nga kamerat e Google Street, ka ndodhur në rrugën “Violeta Manushi”, dhe është një skenë sherri mes dë të rinjve dhe tre femra që i ndajnë.

Sigurisht tani duket për të qeshur, por në atë kohë gjakrat duken të jenë të nxehta.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *