Kapen të “fortët” e fisit Bajraj, ja detajet

Kronike Kryesore

Detaje të reja dalin për operacionin e zhvilluar dje në Shkodër, Tiranë dhe Roterdam. Në operacionin ku u arrestua Safet Bajri, është arrestuar dhe Elvis Brajoviç. Brajoviç është vëllai i Erogen Brajoviç, i arrestuar pak ditë më parë gjatë aksionit të FNSH dhe RENEA në lagjet Dobraç dhe Kiras në Shkodër. Behar Bajri, është arrestuar në Shkodër, ndërsa Enver Bajri, i vëllai i Safet Bajrit dyshohet se është arrestuar në Roterdam.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *