Ke ndonjë punë më 5 qershor? Se po vjen “Djalli vishet me Prada 2”

Kinema

Kanë kaluar 11 vjet që kur “Djalli vishet me Prada” u shfaq për herë të parë në ekranet e të gjithë globit. Por ndikimi i atij filmi në fashion system (dhe mbi kulturën popo në përgjithësi) vazhdon të jetë ende i fortë. Shumë prej jush ndoshta po e prisnin një film të dytë dhe ja ku erdhi lajmi i shumëpritur!

Edhe kësaj here skenari do të jetë një libër i shkruar nga Lauren Weisberger, autore e “Djalli vishte me Prada” dhe është parashikuar që filmi të dalë për kinematë në 5 qershor 2018. Në librin e ri “When Life gives you Lululemons” (Kur jeta të jep “Lululemons” – neologjizëm që të çon në markën amerikane Lululemon, ndërkohë që neve na kujton pak atë shprehjen e Nënë Terezës: kur jeta të jep limonë) fokusi sopstohet në një tjetër personazh, e pranishme edhe në librin e mëparshëm. Andy (Anne Hathaway) dhe Miranda Priestly (Meryl Streep) ia lënë stafetën ambiciozes Emily (Emily Blunt) që pas eksperiencës në redaksinë Runway, e gjejmë në rolin e një konsulenteje imazhi prej rangu të lartë.

Tregimi komplikohet kur Emily thirret në periferinë Greenwich, në Konektikat, për t’u kujdesur për pamjen e Karolina Hartwell, modele dhe gruaja e një senatori, me kërkesa më shumë sesa të veçanta.

Nëse mezi po pret që të njihesh me kapitillin e ri të kësaj sage, librin “When Life gives you Lululemons” mund ta gjeni në Amazon. Mezi po presim qershorin, kur filmi të zbarkojë në kinema.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *