‘Kështu përpunohet mishi i bluar’ – video që ka shokuar botën

Ekonomi

A e keni menduar ndonjëherë si përpunohet mishi i bluar?

Mishi i bluar që konsumojmë shumë nga ne jo gjithmonë është më i miri.

Një video e publikuar në Facebook ka tronditur gjithkë e ka parë atë.

Aty shihet se si përpunohet mishi i bluar dhe se çfarë mund të bëhet me të, pa u vërejtur nga konsumatori.

“Mbeturinat që shumë njerëz hanë çdo ditë. Shikojeni videon dhe mendoni”, thuhet në përshkrim të videos.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *