Këtë vit nuk do lejohen celularët në klasë, Rama: Çdo aparat që kapet do asgjësohet

Lajme Sociale

Kryeministri Edi Rama po zhvillon në këto momente një takim në një familje të Tiranës për të promovuar nismën për dhurimin e librave për nxënësit deri në klasë të katërt pa asnjë pagesë. Ndërmjet të tjerave ai bëri të ditur edhe një nismë tjetër që ka të bëj me ndalimin e mbajtjes së celularëve në klasa nga nxënësit dhe mësuesit.

 

“Këtë po e bënë Franca, po e bënë Italia, por ne do ta bëjmë edhe më të fortë. Çdo celular që kapët do sekuestrohet dhe do asgjësohet. Kemi patur dyshim në fillim mbi zbatimin e nismës por jemi të vendosur ta bëjmë këtë”, tha Rama.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *