Këto janë tuesit e edicionit të 90-të të Oscar

Kinema

Të gjithë vogëlushët do të kenë mundësi të udhëtojnë këtë fundjavë në një destinacion magjik, që banohet nga njerëz të vegjël, të quajtur Liliput.

Shfaqja “Guliver: Udhëtim në Liliput” nga autori Jonathan Swift, është vepra më e re që do të ngjitet në skenën e Teatrit të Kukullave.Kjo shfaqje do të bëj që fëmijët të futen në botë magjike të Guliverit dhe të eksplorojnë së bashku botën e Liliputëve.

Nën regjinë e Klajd Ymeri, kjo shfaqje është një nga më të njohurat dhe më të preferuar nga vogëlushët. Ajo vjen nën interpretimin e aktorëve: Aleksandër Grami, Elidon Alika, Sokol Myzeqari, Donika Ramollari, Leonard Daliu, Jorida Meta, Kliti Roshi dhe Marilda Furxhi.

Shfaqja vjen për publikun e vogël më 14 dhe 15 prill, ora 10:30 e 11:30 në Teatrin e Kukullave.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *