Type to search

Kryesore Të veçanta

Koleksioni i orëve të Enver Hoxhës (FOTO)

Ndaje

Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë. Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir.

Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve. Top Channel

Lini një koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *