Kompromisi me Greqinë, reagon Idrizi: Çamëria as nuk shitet dhe as barazohet me Vorio-Epirin

Kryesore Politikë shtojca

Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi ka reaguar para pak minutash lidhur me marrëveshjen e arritur mes Greqisë dhe Shqipërisë. Ai ka theksuar se Çamëria as nuk shitet dhe as mund të barazohet me Vori-Epirin.

“Çështja çame zgjidhet nga burra shteti me të drejtnë europiane. Kemi kërkuar në mënyrë të përsëritur informacion dhe transparencë nga ministri Bushati. Por Çamëria as mund të shitet dhe as të barazohet me Vorio-Epirin”, tha Idrizi. Gjatë ditës së sotme mediat raportuan se Greqia dhe Shqipëria kanë gjetur zgjidhje duke hequr emërtesën Çamëri dhe Vorio-Epir nga fjalori i secilit shtet.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *