Koronavirusi, kampionati europian EURO 2020 shtyhet për vitin 2021

Botë Sport

Koronavirusi ka pllakosur të gjithë globin me raste të shumta që shtohen çdo ditë.

Si shkak, edhe evenimente sportive e kulturore janë anuluar, ndërkohë që një njoftim vjen për sa i përket kompeticionit evropian EURO 2020 e cila është shtyrë në vitin 2021.

Organi drejtues i futbollit evropian, UEFA ka mbajtur një video konferencë urgjente ditën e sotme (17 mars).

Federata norvegjeze njofton se kampionati do të zhvillohet nga 11 qershori derii në 11 korrik në vitin e ardhshëm.

Sipas BBC vendimi pritet të firmoset më vonë gjatë ditës së sotme.

Si pasojë e situatës së krijuar nga pandemia e COVID-19, janë shtyrë dhe kompeticionet e Ligës së Kombeve dhe EURO2020 për moshat U21 për vitin e ardhshëm.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *