Koronavirusi, kjo është lista e pyetjeve që duhet t’i përgjigjeni nëse vini në Shqipëri/ FORMULARI

Shëndeti Të tjera

Kjo është lista e pyetjeve të kontrollit për rastet e dyshimta me koronavirus në aeroportin e Rinasit, portet dhe pikat e tjera kufitare. Në listë përfshihen pyetje mbi vendin e origjinës së udhëtimit, vendin tranzit dhe simptomat e para të sëmundjes.

Lista e pyetjev
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *