KQZ miraton propozimin e opozitës, ndalon qeverinë të japë koncesione 4 muaj para zgjedhjeve

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka miratuar propozimin e opozitës për të ndaluar qeverinë që japë kontrata koncensionare dhe PPP, 4 muaj përpara zgjedhjeve.
Propozimi u pranua edhe nga përfaqësuesi i PS, Eridian Salianji.

“Katër muaj para datës së zgjedhjeve deri në ditën e zgjedhjeve ndalohet dhënia e kontratave publike te koncesionit/PPP, për të cilat nuk është bërë njoftim publik se do të zhvillohen, nuk janë vijim i një procedure koncesionare të nisur, apo nuk janë parashikuar për t’u financuar nëpërmjet buxhetit të miratuar të vitit zgjedhor.”

Ky ishte propozimi i bërë nga opozita, për të cilin KQZ kishte mbetur për miratim pasi nuk po pranohej nga përfaqësuesit e mbështetur nga qeveria. s.b/abcnews.al/

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *