Kreu i Sindikatës, Sokol Dautaj: Pagat nuk u morën përsipër nga asnjëra palë

Ekonomi Kryesore Lajme Slider kryesore

Rama ka mbajtur premtimin dhe i ka takuar grevistet e uzines se Ballshit, e kjo pas plotesimit te kushtit qe te ato dilnin nga greva, pasi nuk negocionte ne kushtet e presionit.

Por takimi mes grupin e sindikates se Uzines se Ballshit qe ka zgjatur prej me shume se dy oresh nuk ka dhene rezultat.

Kreu i Sindikatës, Sokol Dautaj u shpreh se paga nuk u mor përsipër nga asnjëra palë

“Dhënia e një page. Gjithçka do të diskutohet edhe njëherë. Nuk kemi kaluar në detaje. Nëse arrihet marrëveshja për pagën për një kohë të caktuar. Unë nuk thashë që dolëm nga takimi të lumtur. Ne diskutuam një projekt që ata kanë. Ne kishim dy opsione. Unë nuk kam negociuar një ofertë. Pagat nuk u morën përsipër nga asnjëra palë”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *