Kthimi i ligjit, Vasili: Meta na zgjoi shpresat

Lajme Politikë

Kreu i grupit parlamentar te LSI-se, Petrit Vasili ka reaguar per vendimin e presidentit Meta per te kthyer mbrapsht ligjin “Per Teatrin” per rishikim nga Parlamenti.

Vasili ne nje reagim ne Facebook shkruan se “Dekreti i presidentit per kthimin e ligjit per teatrin ishte prove e pergjegjshmerise se larte per repektimin e Kushtetutes dhe ligjit.
Pas diteve te erreta kur Kushtetuta dhe ligji u neperkemben e se bashku me to u trondit edhe shteti ligjor dhe korpusi demokratik i ekzistences se Shqiperise,sot ky qendrim i presidentit zgjoi shpresen per rikthimin drejt shtetit te se drejtes,mbrojtjes se integritetit te prones publike dhe respektimit te lirive e te drejtave te njeriut. Dite e mire per Shqiperine e arsyes.”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *