Kulmi i jetës seksuale, zbuloni vitet e arta

Kulturë Lifestyle

Shpesh marrëdhënia në çift identifikohet në bazë të aktivitetit të tyre seksual. Ekzistojnë shumë studime që tregojnë moshën ideale për të arritur kënaqësi në jetën seksuale.

 

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo.

 

Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për seks, në moshën 30-40vjeç. Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat.

 

Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak seks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç.

 

Sipas intv pothuajse 75 % e femrave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopauza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në menopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marrëdhënie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *