Kur mjerimi zbret në Tiranë (foto e video)

Kryesore Lajme Slider kryesore Sociale

Kalimtarët në zonën pranë Stadiumit të “Selman Stërmasi” janë habitur kur kanë parë pranë kryqëzimit të ish Shushicës, pikërisht ne trotuarin e semaforit një njeri të mbështjellë e duke fjetur, që ngjante si një viktimë.

Diçka e rëndë, pasi endacaku ishte shtrirë në një zonë të rrezikshme në kryqëzim e që mund t’i rrezikohej jeta edhe ndonjë makinë. Edhe pse në këtë zonë ka kamera sigurie, as policia nuk ka ardhur që ta ndihmojnë endacakun dhe ta çojnë në ndonjë strehë sociale.

Kjo situatë e trishtë flet për mjerimin që ndjehet edhe në Tiranë.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *