Lajmi i fundit/ Protestuesit në gjyq, ndërpritet seanca për 10 minuta

Kronike Kryesore shtojca

11:28, 04/04/2018

Seanca gjyqësore për 23 protestuesit e Rrugës së Kombit është ndërprerë për 10 minuta pushim me vendim të trupit gjykues.

Avokatët kanë kërkuar ujë për klientët e tyre dhe për vete. Deri tani është dëgjuar prokuroria, e cila ka komunikuar akuzat.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *