Lajmi i fundit/ Shënon Suedia, Gjermania jashtë Botërorit

Botë Kampionati Boteror Sport

AUGUSTINSSON shenon per Suedine ndaj Meksikes dhe Gjermania momentalisht mbetet jashte Boterorit. Sfida ndaj Suedise dhe Meksikes ne minuten 55 eshte ne fitoren e nordikeve, duke bere qe per momentin te marrin kryesimin e grupit.

Ndersa Gjermani eshte ne rezultatin e bardhe 0-0 ndaj Korese se Jugut.

Mbi bazen e ketyre rezultateve, Suedia dhe Meksika jane me 6 pike. Gjermania ne vendin e trete me kater pike.

E vetmja mundesi ne keto momente eshte fitorja e Gjermanise, si rruga e vetme.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *