Lëkundje tërmeti, dridhet sërish toka, ja ku ishte epiqendra

Kronike Lajme

Sërish lëkundje tërmeti në Shqipëri. Qendra Europiane Sizmiologjike bën të ditur se epiqendra e tërmetit ishte në detin Adriatik, në zonën e Hamallajt, me thellësi 5 km, e i shkallës 4,5 rihter.

Lëkubndjet e tërmetit janë ndjerë në Durrës, Shijak dhe Fushë-Krujë.

 

Region ADRIATIC SEA
Date time 2020-01-31 21:05:31.8 UTC
Location 41.45 N ; 19.39 E
Depth 2 km
Distances
Global view

Source parameters not yet reviewed by a seismologist

More information at:
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *