Lëkundje tërmeti në Shqipëri, ja ku u regjistrua

Lajme Sociale

Serish lekundje termeti ne Shqiperi. Qendra Europiane Sizmiologjike ka regjisruar nje lekundje termeti para 20 minutash.

Termeti ka qene me magnitude 3,3 i shkalles Rihter me 1 km thellesi me epiqendër 14 km Verilindje te Ersekës. Ndersa IGJEUM, instituti shqiptar shprehet se magnitua e termetit ka qene 3,5 dhe se ka qene 20 km larg Korces, ne Nikolice.

 

Magnitude ML 3.3
Region ALBANIA
Date time 2020-01-23 16:57:46.1 UTC
Location 40.42 N ; 20.80 E
Depth 1 km
Distances 130 km SE of Tirana, Albania / pop: 375,000 / local time: 17:57:46.1 2020-01-23
22 km S of Korçë, Albania / pop: 58,300 / local time: 17:57:46.1 2020-01-23
14 km NE of Ersekë, Albania / pop: 7,900 / local time: 17:57:46.1 2020-01-23
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *