Lëkundjet e tërmetit, ministria e Mbrojtjes jep infon se ku ishte

Kronike Lajme

Ministria e Mbrojtjes sapo ka dhënë një informacion mbi lëkundjet e tërmetit.

Nga informacionet paraprake ministria thekson:  Sipas IGJEUM, termeti i ores 22.05 ishte me magnitude 4 te shkalles rihter, me epiqender ne Safetaj (Durres) dhe thellesi 36 km. Sipas komunikimit me shtabet e EC ne qarqet Durres e Tirane, nuk ka deme ne njerez apo materiale deri tani.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *