Lista me 34 emra, Anastas Angjeli kandidon për kreun e KLSH

Ekonomi Kryesore Lajme

Presidenti i Republikes publikoi listen e 34 konkurrenteve per kryetar te Kontrollit te Larte Shtetit. Pas gares se hapur per pranimin te emrave, Presidenca ka zbardhur emrat e konkurrenteve. Ne kete liste gjendet emri i deputetit te PS-se, Anastas Angjeli.

Gjithashtu edhe ish-ministri i Financave, Shkelqim Cani. Ne kete gare ka edhe emrat si ish-shefi i SHISH, Bahri Shaqiri.

Pas kësaj faze Institucioni i Presidentit të Republikës, bën me dije se kandidati që do ti propozohet  Kuvendit të Shqipërisë për tu zgjedhur në pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, i përzgjedhur në përputhje me Kushtetutën dhe legjislacionin e brendshëm, do të publikohet brenda afateve ligjore.

Me poshte lista me emrat e plote dhe njoftimi i Presidentit

REPUBLIKA E SHQIPËRISË

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS

 

Tiranë, më 02..11.2018

NJOFTIM 

 

Institucioni i Presidentit të Republikës, njofton të gjithë të interesuarit se, pas përfundimin të afatit të aplikimit, rezulton se kanë shprehur interesin për tu përzgjedhur si kandidat për pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, shtetasit e mëposhtëm:

 

Nr. Emër   Mbiemër Arsimi i Lartë Universitar / Profili Grada Shkencore e fituar
1.      Agron Agalliu U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

 
 

2.     

 

 

Anastas Angjeli

 

U.T, Fakulteti i Ekonomisë,

Financier

“Akademik”

“Profesor”

“Doktor”

3.      Albana Dhimitri U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Financier-Kontabilist

“Doktor”
4.      Alba Qirjazi U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Financier-Kontabilist

 
5.      Aelita Mani

(Shprehja e interesit dërguar  me rrugë postare administruar dt 01.11.2018)

U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Merceolog i Përgjithshëm

 

“Doktor”

6.     

 

Alfred Çako U.T, Fakulteti Gjeologji Miniera

Inxhinier Minierash

 

 

7.      Bahri Shaqiri U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 
 

8.     

 

Bajram Lamaj

Inst.Lartë Bujqësor, Fak.Ekonomi Agrare

Financier.

U.“Kristal”, F. i Drejtësisë, Jurist.

 
9.     

 

Bajram Muçaj Inst.Lartë Bujqësor, Fak.Ekonomi Agrare

Ekonomist.

“Prof. i Asociuar”

“Doktor i Shkencave”

10.  Behar Zeneli U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 
11.  Bujar Stafuka U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

 
12.  Edmond Verçani U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

 
13.  Eduart Ypi U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Financier-Kontabilist

 
14.  Eridian Salianji U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 
15.  Ermal Yzeiraj U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 
16.  Gjergji Dhima U.Bujq.Tiranës, Fakulteti i Bujqësisë

Ekonomist

 
17. 

 

Hysen Muceku

(Shprehja e interesit dërguar  me rrugë postare administruar dt 31.10.2018)

U.Bujq.Tiranës, Fakulteti i Bujqësisë

Ekonomist

“Prof. i Asociuar”

“Doktor”

18.  Kestrin Katro U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

“Profesor”

“Doktor”

19.  Lefterie Luzi (Lleshi) U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 
20.  Liljana Elmazi (Billa) U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

“Profesor”

“Doktor”

21.  Lumtor Shkreli U.Parmës-Itali, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

 
22.  Muhamed Kavaja U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 
 

23. 

 

 

Petrit Bushi

U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist.

U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

 

“Doktor”

 

24. 

 

 

 

Petrit Fusha

U.T, Fakulteti i Drejtësisë

Jurist

U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist.

 
25.  Pëllumb Ibrahimi    
26.  Qerim Lazaj U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

 
27.  Rushan Nano U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Ekonomist

 
 

28. 

 

 

Sabri Hoxha

U.T, Fakulteti i Mjekësisë,

Mjek i Përgjithshëm,

U.Politeknik.T, F.Gjeologji Miniera

Inxhinier Gjeolog.

 

 

“Doktor”

 

 

29. 

 

 

 

 

Sali Shehu

U. “Luigj Gurakuqi” Shkodër, F.Drejtësisë

Jurist.

 

Sh.Lartë e Min.Brendshme

Oficer i Policisë Kriminale.

 

 

“Doktor”

30.  Shkëlqim Cani U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Financier

“Profesor”

“Doktor”

31.  Shpëtim Ahmetaj U.T, Fakulteti i Ekonomisë

Financier

 
32.  Vitore Tusha U.T, F.Shkencave Politiko Juridike

Jurist

“Doktor”
33.  Ylber  Karanxha U.Bujq.Tiranë, Fakulteti i Bujqësisë

Ekonomist Agrar

“Doktor”
34.  Zaim  Korsi Inst. i Lartë Bujqësor, F.Ekonomi Agrare, Ekonomist Kontabël “Doktor”

 

Të dhënat e mësipërme, janë evidentuar nga dokumetacioni i dorëzuar nga aplikantët.

 

Pas kësaj faze Institucioni i Presidentit të Republikës, bën me dije se kandidati që do ti propozohet  Kuvendit të Shqipërisë për tu zgjedhur në pozicionin kushtetues të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit, i përzgjedhur në përputhje me Kushtetutën dhe legjislacionin e brendshëm, do të publikohet brenda afateve ligjore.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *