Lista/ Objektet që do të prishen dhe që u rrënuan në Durrës

Kronike Lajme

 

Policia e Durrësit ka publikuar listën me objektet e prishura dhe ata që është vendosur se do të prishen, pas dëmtimit nga tërmeti i 26 nëntorin.

 

Më poshtë lista e plotë:

Objekte të cilat janë prishur deri tani nga IMT janë si më poshtë.

 

Banesa 3-katëshe e shtetasit Ali Gjongeci në lagjen 17/1 Kënetë Durrës.

Banesa 3-katëshe e shtetasit Medi Ceka në lagjen 17/1 Kënetë Durrës.

Banesa 3-katëshe e shtetasit Sami Xheka në lagjen 17/1 Kenetë Durrës.

Banesa 4-katëshe e shtetasit Athanas Nauni në lagjen 18 Durrës

Banesa 2-katëshe e shtetasit Hyqmet Jonuzi ne lagjen 15 Durrës.

Banesa 4-katëshe e shtetasit Adriatik Hysenaj ne lagjen 15 Durrës.

Pallati 5 – katësh në rrugën Kristo Sotiri tek Kryqi Kuq Durrës.

Pallati 6-katesh në rrugën Shoqëria Bashkimi (baronsi) Durrës.

Hotel Vila Verde lagjja 13 Plazh Durrës

 

Objeket të cilat janë në proces prishej nga IMT dhe po vazhdon puna janë si më poshtë.

1.Hotel Lubjana në lagjen 13 Plazh Durrës (vazhdon puna për prishjen)

2.Pallati 5 – katësh i shtetasit Durim Bodlli në lagjen 13 Plazh Durrës (në përfundim prishja)

3.Banesa e shtetasit Agron Demiri në rrugën Vegimi Lagjia 13 Plazh (vazhdon puna për prishjen)

 

Objekte të cilat janë vlerësuar për tu prishur nga IMT janë si më poshtë

Pallati 5-katësh i shtetasit Maksim Beçka Lagjia 14 në rrugën “Bajram Tusha” Durrës

Banesa 4-katëshe e shtetasit Isuf Kapllani ne lagjen 14/1 rruga Kepi Redonit

Banesa 3-katëshe e shtetasit Vladimir Lila në lagjen 14/1 rruga Kepi Redonit

Godine banimi 5-katëshe e shtetasit Shkëmbor Tila në lagjen 18/1 rruga Sulejman Pitarka Durrës

Banesa 4-katëshe e shtetasit Veri Kaja në lagjen 18/1 rruga Sulejman Pitarka

Banesa 4-katëshe e shtetasit Ylli Prenga në lagjen 18/1 rruga Bajram Alite

Banesa 4-katëshe e shtetasit Tahir Axhami ne lagjen 18/1 rruga Tasim Kelliçi

Banesa 2-katëshe e shtetasit Ndue Filaj në lagjen 16/1 rruga Jezerca

Banesa 4-katëshe e shtetasit Kelment Gjokolaj në lagjen 16/1 rruga Jezerca

Banesa 5-katëshe e shtetasit Shendet Koromani ne lagjen 16/1 rruga Hil Kanci

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *