Lokalet e Bllokut kapen “mat” me cigare, 11 gjoba 300 dhe 600 mijë lekë

Lajme Sociale

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor nën drejtimin e Vjollca Brahos ka vijuar me kontrollin e lokaleve për zbatimin e ligjit anti-duhan.

Dega rajonale ISHSH-së Tiranë kreu në orët e vona të fund javës inspektime për zbatimin e ligjit “antiduhan” në zonën e ish-Bllokut dhe në zona të tjera të qytetit.

Njoftimi i plotë

Inspektime gjatë fundjavës edhe në orët e vona.

11 masa administrative në Tiranë në ish-Bllok dhe në zona të tjera të Tiranës për shkelësit e ligjit “antiduhan”.
Përsëritësit dënohen më shumë. 2 masa 600 000 lekë për subjekte që shkelin ligjin në mënyrë të përsëritur.
9 masa nga 300 000 lekë për ata që e shkelin ligjin për herë të parë.
#mbroshëndetin.
#inspektoratishtetërorshëndetësor

Inspektime gjatë fundjavës edhe në orët e vona. 11 masa administrative në Tiranë në ish-Bllok dhe në zona të tjera të…

Gepostet von Inspektorati Shtetëror Shëndetësor – ISHSH am Sonntag, 19. Januar 2020

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *