Lorik Cana lançon Shtetet e Bashkuara të Shqipërisë

Kryesore Sport Vendi

Ish-kapiteni i kombëtares shqiptare Lorik Cana,  figura simbol i Shqipërisë dhe Kosovës lançon një propozim tejet të veçantë. Në një postim të tijin në Instagram, Cana shfaqet me një foto me një bluzë të bardhë dhe me një flamur të dizenjuar në mënyrë të veçantë, që të jep idenë e flamurit amerikan.

Por për ta vështrosh mirë, në atë flamur të stampuar në bluzë te jep nje pershtypje tjeter, pasi me shiritat e kuq dhe është simboli i shqiponjës me dy koka . E poshtë saj shkruhet “United State of Albania”.

Ky ka qenë mesazhi i legjendës së gjallë të futbollit shqiptar, i dhënë pikërisht kur po diskutohet prej kohësh mes Serbisë dhe Kosovës për çështjen e korrigjimit të kufijve.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *