Majko nuk votoi për Teatrin, regjisori Çipi: Ti nuk u bërë viç për lëkurë

Art Kulturë

Ministri i Diaspores, Pandeli Majko nuk votoi per projektligjin per teatrin. Ne seancen e mbremshme, ai eshte pare duke debatuar me kryeministrin Rama gjate votimit te projektligjeve.

Ky veprim është përshëndetur dhe nga regjisori Kastriot Çipi, i cili ka falënderuar ministrin socialist.

‘Faleminderit Pandeli Majko! Të paktën ti nuk u bëre viç për lëkurë!

Të presim në sheshin e Teatrit, në sheshin Demokracia!’

Më herët, me anë të një letre të hapur, Çipi i ka kërkuar Majkos që të tërhiqet duke i kujtuar se janë e njëjta gjeneratë dhe se  ishin me të në të njëjtën sallë, kundër partisë-shtet.

Çipi i kujtonte Majkos, se në ato kohë, 28 vjet më parë, ëndrrat për të cilat luftuan të gjithë së bashku dhe dy rastet kur ai mbrojti godinën e Teatrit Kombëtar.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *