Majlinda Bregu merr post të ri drejtues, ja ku caktohet

Politikë shtojca

GJURMA 23/04/201

Fitoi garën, por Majlinda Bregu gëzon në shumës. Ajo njoftoi në Facebook votëbesimin për pozicionin e Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit të Bashkëpunimuit Rajonal, duke thënë: Fituam, por fitorja i takon vendit tim!

Zonja Bregu i shprehu mirënjohjen shërbimit të jashtëm të Bashkimit Europian, Parlamentit Europian dhe Partisë Popullore, të cilën e quan “familja ime politike”.

Ajo thotë se kandidatura e saj u votua bindshëm, duke u bërë e para shqiptare drejtuese në një pozicion të lartë ekzekutiv.

Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal ka si mision fuqizimin dhe rritjen e bashkëpunimit në vendet e Europës Juglindore dhe selia e tij është në Bosnje.

Në këtë garë, zonja Bregu garonte me malazezin Igor Luksiç. Ajo falënderon miqësisht ministrin Bushati.

“Na ndajnë sinoret politike, por na bashkoi qasja europiane dhe përpjekja për të punuar pro Shqipërisë! E di që do të jetë një sfidë e vështirë, por nganjëherë e vështira është më e mira!”, thotë ajo.

Postimi i plotë në Facebook

Fituam❗️

Unë fitova garën, por fitorja i takon vendit tim!
Faleminderit të gjithëve që besuan dhe më votuan për pozicionin e Sekretarit të Përgjithshëm të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal.

Mirënjohje të gjithëve,vendeve anëtare, institucioneve shqiptare, Komisionit Europian, EEAS( Shërbimi i Jashtëm i BE),Parlamentit Europian, familjes time politike EPP, e mbi të gjitha vendeve që votuan bindshëm kandidaturën time.
U përpoqën të gjithë, me qartësinë se drejtimi prej meje i këtij institucioni do të ishte fitore e Shqipërisë dhe shqiptarëve!
Jam e nderuar sot që për herë të parë më takon mua të drejtoj si e para shqiptare në një pozicion të lartë ekzekutiv, institucionin që ka si mision fuqizimin dhe rritjen e bashkëpunimit në vendet e Europës Juglindore!
Një falenderim miqësor për Ditmirin. Na ndajnë sinoret politike, por na bashkoi qasja Europiane dhe përpjekja për të punuar pro Shqipërisë!

E di që do të jetë një sfidë e vështirë, por nganjëherë e vështira është më e mira!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *