Malkaj: Nëse kjo që po jetojmë quhet demokraci, çfarë mund të themi për diktaturën

Kryesore Lajme Politikë Slider kryesore

Aktori Mehdi Malkaj në ditën e dytë të protestës ka falenderuar të gjithë mbeshtëtësit në kauzën e tyre.

Në fjalën e tij para protestuesve aktori ka recituar i shoqëruar nga protestuesit vargjet e Naim Frashërit, “Ti Shqipëri më jep ndër”.

Ju kam xhan të gjithëve do më duhet të bëj nja dy vlerësime cdhe të përshëes disa njerëz përshëndes kolegët në Kosovë për mbështetjen mos jua paçim kurrë këtë borxh, dua të përshëndes Teatrin Migjeni në Shkodër dhe teatrin e Durrësit të tjerët nuk e di.

Në qoftëse kjo që quhet demokracia , çfarë mund të themi për diktaturën, më kuptuat.Unë do të recitoj disa vargje unë të parin dhe ju do të më shoqëroni nga pas.

Ti Shqiperi,me jep nder,

me jep emrin shqipetar,

zemren ti ma gatove

plot me deshire e me zjarr!

Më duket se dronët janë shtuar më shumë se dallëndyshet”, është shprehur Malkaj.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *