Manjani përshëndet vettingun: Për rastin “Thanza” meritojnë përgëzime!

Politikë

 

Ish-ministri i Drejtësisë dhe një nga kritikët më të mëdhenj të reformës në drejtësi, Ylli Manjani ka përshëndetur për herë të parë gjatë këtyre muajve rezultatin e procesit të vettingut për gjyqtarin Admir Thanza. Nëpërmjet një statusi në facebook, ai thekson se për herë të parë në rastin Thanza, vettingu dhe ONM justifikojnë veten e tyre.

Statusi i plotë:

Rasti i gjyqtarit Admir Thanza është i pari dhe i vetmi, deri më tani, që struktura e vetting dhe ONM justifikojnë veten.

Për raste të tilla i shpik Vettingu dhe u pranua në Kushtetutë ONM.

Gjykimi vetëm mbi pasurinë dhe biografinë politike të gjykatësve nuk ishte misioni i tyre!

Ndaj për rastin “Thanza” meritojnë përgëzime!

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *