Masakra, dalin 7 emrat, mes tyre gra e femijë

Kronike Kryesore Lajme

Zbardhet emrat e viktimave të masakrës në Selenicë. Gazetari i NEWS 24 ka zbuluar nëpërmjet dëshmive të banorëve të fshatit disa prej viktimave ku fatkeqësisht janë edhe fëmijë.

Emrat e shtatë prej 8 viktimave janë Besim Zykaj, Aferdita, Zykaj, Vasilika Zykaj (17 vjeç) , Sara Zykaj, Azem Zykaj, Denik Zykaj dhe Ledion Zykaj (6 vjeç).

Ndwrsa ambulanca ka nxjerrw trupat e viktimave nga vendi ku ndodhi masakra.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *