Matura 2018,ja rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Lajme Sociale

Janë publikuar rezultatet e testit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Në provim morën pjesë  35 609 nxënës në total.

Të vlerësuar me notën 4 ishin 3.8% ose 1 363 maturantë

Të vlerësuar me notën 10 ishin 0.6% e nxënësve ose 221 maturantë. Rezultatet mund ti gjeni te ky link

 

http://www.qsha.gov.al/infos/matura_2018/d1d2/rezultate_d1.pdf

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *