Mbledhja, qeveria shkarkon zëvendësministrin

Lajme Politikë

Qeveria ne mbledhjen e sotme ka marre vendimin per shkarkimin e zv/ministrit te Financave, Erjon Luçi. Mbledhja e qeverise eshte drejtuar nga ana e zv/kryeministrit Erjon Brace, pasi kryeministri Rama ndodhet ne nje vizite zyrtare ne Bruksel. Luci ka qene prej kohesh ne postin e zv/ministrit te Ekonomise.

 

V E N D O S I:

Z. Erjon Luçi, zëvendësministër i Financave dhe Ekonomisë, të lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *