Mbush 67-vjeç, si e feston ditëlindjen Vladimir Putin (Video)

Botë Rrotull

Presidenti rus Vladimir Putin dhe disa nga zyrtarët e tij të lartë morën një pushim duke u shkëputur nga detyrat shtetërore para ditëlindjes së tij, duke kaluar disa ditë ecje, shëtitje në kodra dhe madje edhe duke udhëtuarme makine fouristrade në gjeresinë e shkretëtirës së Siberisë.
Ditët e pushimit janë një dukuri e rrallë në agjenden e ngjeshur të Putinit. Kur ai arrin të largohet Kremlinit, ai zakonisht e kalon kohë në shkretëtirën e vendit, duke shijuar qetësinë e natyrës.

Këtë herë, presidenti rus zgjodhi pyllin e Taigës siberiane për të shkuar  ne prag te  ditëlindjes së tij në 7 tetor.
Putin, sipas Rusia Today, ka një dashuri për zonën, pasi ka marrë udhëtime disa herë gjatë viteve të fundit për të ngjitur malet dhe për të shkuar peshkim dhe notuar në lumenjtë dhe liqenet e vecanta.

Këtë herë, Ministri i Mbrojtjes Sergei Shoigu, një vendas i rajonit Tuva, shoqëroi Putinin në udhëtim. Putin mbush 67 vjeç dhe qe nga 2012 ka qene president i Rusise dhe me heret kryeminister.

 

WATCH Putin hiking & driving off-road in Siberian mountains in signature holiday VIDEO

Russian President Vladimir Putin recently visited taiga in Siberia to enjoy the nature prior to his birthday on October 7th

Russian President Vladimir Putin recently visited taiga in Siberia to enjoy the nature prior to his birthday on October 7th. Putin intends to spend his birthday with his family and friends, according to Kremlin spokesperson Dmitry Peskov.Earlier, Peskov said that Russian president does not often get the chance to take a break, and prefers to spend his free time with friends and relatives or playing sports. Even on weekends, the president has to keep an eye on reports he receives from ministries and resolve numerous questions that arise and require his decision.Daily exercise and sports help president to cope with workload. Peskov says that Vladimir Putin dedicates about one and a half hour a day every day to physical activity – swimming, hockey or exercising in gym.Being president is hard indeed!WATCH FULL: youtu.be/uzbA3PVjKc0READ MORE: https://on.rt.com/a2wu

Gepostet von RT am Sonntag, 6. Oktober 2019

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *