“Më mësoi si të mendoj dhe jo çfarë të mendoj”, urimi i veçantë i Anika Dokles për ditëlindjen e babait të saj

Sociale Të veçanta

“Babai.

Ai që më mësoi si të mendoj dhe jo çfarë të mendoj, ai që më mësoi se ka qenër plot kjo zuskë botë dhe që ata s’kanë gjumë kurrë, ai që më mësoi punë, brenga e halle që të mos ma hajë qeni shkopin, ai që më mësoi që lumturia fshihet në gjëra të vogla, ai që më mësoi si të këndoj lirinë, ai që ma do shumë nënën.

E për të gjitha këto, jetofsh sa më gjatë, babush!!”

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *