Meta ktheu ligjin për floririn, reagon Rama

Lajme Politikë

Pak minuta pasi Presidenti Ilir Meta ktheu për rishqyrtim në Kuvend ndryshimet për ligjin e Rezervave Materiale të Shtetit kryeministri Edi Rama iu përgjigj në Facebook me një shprehje të Presidentit amerikan Richard Nixon.

“Njeriu i mendimit që nuk vepron është inefektiv, njeriu i veprimit që nuk mendon është i rrezikshëm” – shkruan Rama.

Bëhet fjalë për një frazë që të shkëputur nga një fjalim që lirinë akademike që Presidenti Nixon mbajti më 1966 dhe sipas tij njerëzit nuk mund të ndahen më sipas qasjes së paraardhësit të tij Woodrow Wilson, në njerëz të mendimin dhe të veprimit.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *