Mimi Kodheli shtron darkë për stafin që kishte te Ministria e Mbrojtjes

Politikë

Edhe pse ishin të shumtë ata që e shihnin Mimi Kodhelin sërish ministre, Edi Rama vendosi që ta lërë atë deputete të thjeshtë duke i besuar vetëm drejtimin e Komisionit parlamentar për Politikën e Jashtme.

Por edhe pse po bëhen gati një vit nga largimi nga detyra e rëndësishme, Mimi Kodheli duket se ka nostalgji për kohën kur ishte ministre dhe për stafin e bashkëpunëtorëve.

Gjurma.al ka siguruar një foto ku Kodheli ka rimbledhur grupin e bashkëpunëtorëve të ngushtë për të kujtuar kohët e bukura nën shoqërinë e verës. Mësohet se personat që shoqërojnë deputeten socialiste në tryezë janë Edlira Prendi, Monika Melyshi,  Delina Korbi, Pjaver Kroni dhe Blerina Vorpsi.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *