Momente paniku në stadiumin “Skënderbeu”, vjen në ndihmë edhe ambulanca

Sport

Në minutën e 55-të në një dyluftim pranë vijës anësore, ka pasur një përplasje dhe Stojanovski për Renovën gjakoset keqasi. Stafet mjekësore për të dy ekipet janë futur shpejt në fushë.

Më pas mbërrin edhe abulanca për të dhënë ndihmën e parë dhe për të qëndruar pranë maqedonasit, ndërkohë që Stojanovski nuk lëviz nga fusha derisa fashohet dhe ngrihet duke u ngjitur në abulancë. Më pas abulanca i është drejtuar spitalit të qytetit për ti dhënë ndihmën e parë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *