Motrat Bregu bëhen bashkë

Showbiz

Njëra prej tyre, Majlinda, nëpër Evropë me punë e impenjime, tjetra në Tiranë pranë familjes dhe punës, dhe e treta, Ornela bukuroshe, në Spanjë ku jeton tashmë.

Por motrat Bregu njihet botërisht që janë shumë të lidhura me njëra-tjetrën.

Ndaj ky takim që i ka bërë bashkë të tria në Tiranë është dukshëm një lumturi për to.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *